מנות אחרונות
לפתן פירות

החומרים:

ü      כוס סוכר חום (או מעט פחות, לפי הטעם) עבור סיר של 5 ליטרים מים

ü      פירות יבשים כגון: דובדבנים, צימוקים, משמשים ושזיפים;

ü      ו/או פירות טריים כגון: תפוחים, אגסים, אפרסקים וענבים (ניתן להשתמש גם בפירות שאינם במצב ראוי לאכילה טריים כגון אגסים קשים מדי, ענבים שהתרככו מדי וכדומה). הכמות בסיר צריכה להיות שוות ערך ל- שישה-שבעה תפוחים בינוניים.

ü      אפשר להוסיף: מקל קינמון, טיפה לימון

 

אופן ההכנה:

1.            ממלאים שלושה רבעים מהסיר במים ומוסיפים את הסוכר.

2.            אם משתמשים בפירות יבשים - להוסיף אותם ראשונים.

3.            אם משתמשים בפירות טריים קשים - להוסיף אותם לאחר הפירות היבשים    
          (תפוחים, אגסים ואפרסקים כדאי לחתוך לשמיניות).

4.            פירות רכים, קטנים או חתוכים - להוסיף בסוף.

5.            להוסיף מים עד שהסיר כמעט מלא.

6.            זמן רתיחה כולל על אש קטנה: כחצי שעה. לפירות שהוספו אחרונים די בעשר 
               דקות.

 
רפואה מונעת והרזיה בטוחה
מרגישים שהעלתם במשקל? אתם מוזמנים להתחיל בשינוי הרגלי אכילה.
[לידיעה המלאה]
אימון אישי במכון כושר כפר שמריהו - gft עמית ישראלי
אימון אישי ! במקום 200 ש"ח 170 ש"ח .

בקרוב הרצאה בנושא רפואה מונעת - ...
[לידיעה המלאה]
מאכלים טבעונים בהזמנה אישית
חדש! ניתן להזמין מאכלים טבעונים לפי הזמנה אישית עד בית הלקוח.
לדוגמא: ...
[לידיעה המלאה]
אחרי החגים זה עכשיו . . .
זהו נגמרו החגים, ואיתם נגמרו התירוצים :-)
אל תדחו את הבריאות אתם מוזמנים ...
[לידיעה המלאה]
 
 
 
שותפים עיסקיים: