מנות אחרונות
תפוחים אפויים

החומרים:

ü      10 תפוחים ירוקים מתוקים (דלישס או חרמון)

ü      100 גרם צימוקים כהים

ü      50 גרם אגוזי מלך

ü      כפית סוכר חום

ü      כפית קנמון

 

אופן ההכנה:

1.    מוציאים את ליבות התפוחים, וכדי למנוע התבקעות בעת האפייה, קולפים פס צר סביב  
   מרכז התפוח באמצעות מקלף ירקות.

2.    שוברים את האגוזים לפיסות ומערבבים עם הצימוקים.

3.    ממלאים את התפוחים בתערובת הצימוקים והאגוזים.

4.    בוזקים סוכר וקנמון מעל לכל תפוח ומסדרים בתבנית אפיה.

5.    אופים בחום בינוני למשך 45 דקות.

6.    מגישים חם או קר.

 
רפואה מונעת והרזיה בטוחה
מרגישים שהעלתם במשקל? אתם מוזמנים להתחיל בשינוי הרגלי אכילה.
[לידיעה המלאה]
אימון אישי במכון כושר כפר שמריהו - gft עמית ישראלי
אימון אישי ! במקום 200 ש"ח 170 ש"ח .

בקרוב הרצאה בנושא רפואה מונעת - ...
[לידיעה המלאה]
מאכלים טבעונים בהזמנה אישית
חדש! ניתן להזמין מאכלים טבעונים לפי הזמנה אישית עד בית הלקוח.
לדוגמא: ...
[לידיעה המלאה]
אחרי החגים זה עכשיו . . .
זהו נגמרו החגים, ואיתם נגמרו התירוצים :-)
אל תדחו את הבריאות אתם מוזמנים ...
[לידיעה המלאה]
 
 
 
שותפים עיסקיים: